Cele mai faimoase legaturi dintre lumea scenei si cea a politicii la nivel inalt ii implica pe Ronald Regan, J.F.K si Nicholas Sarkozy.

  • Ronald Reagan

Pe 10 septembrie 2007, la varsta de 90 de ani, a incetat din viata singura « ex-sotie » a unui presedinte american, marea actrita Jane Wyman. Cei doi s-au cunoscut pe vremea cand Ronald Reagan era actor al Warner Bros in 1938, pe platourile de filmare ale filmului « Brother Rat ». Pentru restul povestii click aici.

  • Marilyn si fratii Kennedy
Cea care a devenit o legenda impunandu-se ca etalon al frumusetii hollywoodiene, Marilyn Monroe (1926-1962) se pare ca ar fi avut o aventura atat cu presedintele american, John Fitzgerald Kennedy, cat si cu fratele acestuia, procurorul general S.U.A, Robert. Intreaga poveste o gasiti aici.
  • Carla Bruni- Nicholas Sarkozy

Dupa relatii cu Mick Jagger sau Eric Clapton, modelul si cantareata Carla Bruni si-a gasit dragostea in bratele presedintelui francez Nicholas Sarkozy. Ea a devenit prima doamna a Frantei pe 2 februarie 2008, dupa o nunta discreta la Palatul Elysee la care au participat 20 de persoane. Ceremonia a durat doar 20 de minute, iar nuntasii au toastat cu suc de portocale. Mai multe detalii despre povestea de dragoste dintre cei doi gasiti aici.