Doamnele si domnisoarele din show-bizz s-au inghesuit ieri sa testeze una din cele mai noi inventii in materie de frumusete, solarul cu televizor. Acest aparat, unic in Capitala, costa 46.000 de euro si ofera senzatii unice. Rocsana Marcu, Anne's (foto), Giulia (ex Candy) si Corina au fost primele care au trecut pragul salonului pentru a-l vedea aievea pe desteptul Ergoline Excellence IQ Multivision. Noul solar are televizor, sunet 3D, ochelari Reflex Visor care asigura o experienta optica unica.

Astfel in aparatul cu pricina, in timpul bronzarii poti urmari foarte bine stirile, sau poti asculta muzica de relaxare si din cand in cand o ploaie fina si parfumata te racoreste. Cantareata Anne's a fost prima care a testat solarul dupa care ne-a declarat:"imi pare rau ca nu am putut sta decat cincisprezece minute, ca atat e indicat, pentru ca mi-as fi petrecut acolo o zi intreaga."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.