Cu cat ne rad ei, cu atat nu dispar prostii si ingamfatii, ci se inmultesc. Ce ne facem? Raspunde Mihai Gainusa, egalul lui Huidu intre cei doi Carcotasi

De ce bestelire va doare mai tare? De a lui Becali sau a Zavorancei?

In acvarii sunt niste pestisori numiti „sa­­nitari“, care curata nisipul de de­jec­­tiile altor pestalai care circula in jur. In­ghit nisipul pe gura si-l scot cu­rat prin branhii. Exact asta facem noi: in­ghi­tim rahatul servit cu po­lonicul in ta­bloide si la televizor si in­cercam sa-l ser­vim mai comestibil au­dientei. Iar ber­becul de mare sau pes­toaica-birja­rea­sa se scapa-n pu­blic si murdaresc apa, fiindca nu le tre­ce prin cap c-ar pu­tea sa ne scu­teas­ca de munca si sa se stearga la fund acasa la ei.

Se spune ca numai dupa ce mor cateva generatii Romania va fi fara vicii. Umorul o sa moara oda­ta cu romanul de pe urma?

Asa e: Romania o sa ajunga mandra, fru­moasa si devreme acasa peste cateva generatii. Basescu zicea ca in 2100 n-o sa mai fim nici 9 milioane, dara­mi­te sa mai gaseasca chelneri. In ritmul asta, prin 2200, Romania o sa fie ideala: fara vicii si nelocuita! Umorul n-o sa moara niciodata in Romania. Dupa ce-o sa crapam toti, o sa rada de noi si curcile. Bulgaresti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.