Starurile de la Hollywood s-au intrecut in declaratii in urma vestii-soc despre moartea lui Paul Newman. Veneratul actor a pierdut la sfarsitul saptamanii trecute lupta cu un cancer de plamani in stadiu avansat.

Actorul Paul Newman a fost iubit de multi dintre cei care au avut sansa sa lucreze cu el, iar restul suflarii hollywodiene l-a admirat pentru rolul lui de referinta in istoria cinematografiei mondiale. Iata cateva din reactiile starnite de trecerea lui in nefiinta:

- Robert Redford, care a jucat cu el in "Butch Cassidy and the Sundance Kid", a fost primtre primii care s-au exprimat in legatura cu tragica stire: "La un moment dat, ceea ce simti nu mai poate fi exprimat in cuvinte. Am pierdut un adevarat prieten. Viata mea - si aceasta tara - a avut numai de castigat de pe urma prezentei lui printre noi."

- Susan Sarandon: "Paul Newman a fost un tip de milioane; istet, sexy, generos si bun la suflet. Avea in egala masura un simt al dreptatii si un chef de a juca feste. Era un om bun, ceva ce nu auzi prea des depres cineva in zilele noastre. M-a invatat sa apreciez rosia cultivata in propria gradina, badminton -ul de performanta, si muzica de camera. Ne va fi dor de el."

Cum au primit George Clooney, Martin Scorsese, Kevin Spacey si Julia Roberts vestea trecerii in nefiinta a marelui actor, aflati aici.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.