Sambata seara, clientii clubului Fratelli au avut parte de momente incendiare oferite de Monica Columbeanu. Martorii au povestit ca sotia lui Iri, aflata intr-o stare putin euforica, s-a sarutat minute in sir cu Norina, aprinzand fanteziile barbatilor prezenti
Sambata seara, Monica Columbeanu si-a facut de cap in adevaratul sens al cuvantului. Dupa ce s-a despartit de sotul ei, cu care s-a intalnit la o cafenea din Dorobanti, si a luat cina la casa Di David alaturi de prietena ei blonda Delia, Moni a plecat cu aceasta in Fratelli.

Acesta a fost si momentul in care sotia lui Iri s-a lasat dusa de val si s-a agatat de gatul Norinei cu care a inceput sa se sarute frenetic, dand un spectacol pe cinste, spre satisfactia barbatilor care le priveau. Dintre acestia cel mai "afectat" a fost Nicola, iubitul Ginei Pistol, caruia ii straluceau ochii ca niste licurici.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.