Ruptura dintre cantaret si vedeta de la Prima TV pare sa ascunda, dincolo de aparente, incompatibilitati majore in ceea ce priveste intentiile de viitor

Vedeta isi doreste sa aiba un copil, fapt care nu intra si in planurile iubitului ei

Dupa ce ziarul nostru a anuntat in premiera divortul Mihaelei Radulescu de sotul ei, acum va dezvaluim o noua stire-bomba despre ruptura din relatia unei alte foarte cunoscute vedete. Este vorba despre Andreea Raicu, care s-a despartit de iubitul ei, Tudor Chirila!

Reporterii au sunat-o sa ne confirme acest zvon si iata dialogul vedetei cu reporterul nostru. In paralel, am incercat sa vorbim si cu iubitul Andreei, insa Tudor a avut permanent telefonul inchis.

  • Reporter.: Am aflat ca l-ai parasit pe Tudor Chirila. Este adevarat?

Andreea Raicu: "Aaaa... nu vreau sa vorbesc despre asta. Nu era informatie publica... si n-as vrea sa dau declaratii pe acest subiect? Dar probabil ca veti scrie oricum, asa incat daca va confirm as vrea sa fie ultima conversatie pe acest subiect. Da, ne-am despartit! Ne-am despartit si... atat".

  • Rep.: Tu l-ai parasit pe el sau el te-a parasit? Care au fost motivele?

A.R.: "Ne-am despartit si atat... cum ti-am spus. Am avut o discutie civilizata, matura, asumata si eu sunt foarte fericita cu aceasta decizie".

Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.