Logodnica miliardarului Claudiu Patrascu este vedeta din show-ul lesbi de pe celebra caseta

Bomba! Ziarul CanCan spulbera azi misterul asupra vedetei din lumea mondena despre care ati putut citi, in ultimele zile, ca a fost filmata in timpul unei orgii sexuale la care au luat parte alte doua tinere. Este vorba despre una dintre cele mai apreciate femei din showbiz pentru frumusetea ei! Roxana Ungureanu a castigat in 2006 titlul "Miss Playboy", lucru care a insemnat o uriasa rampa de lansare pentru ea. De atunci a fost solicitata sa apara in zeci de spoturi publicitare, in videoclipuri, sa pozeze pentru copertele mai multor reviste, a dat sute de interviuri ziarelor si a fost invitata, frecvent, la diferite emisiuni de televiziune. Intr-un cuvant: a capatat statutul de VEDETA! Mai mult decat atat, Roxana si-a consolidat notorietatea si prin relatia pe care o are cu unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania, si anume Claudiu Patrascu.

Acesta este fiul unui fost mare avocat, de la care a mostenit o avere incredibila. Doar masinile de lux ale miliardarului au fost evaluate la peste 2.000.000 de euro. In viata lui Claudiu, Roxana a urmat dupa o pleiada de iubite cunoscute: Anda Adam, Sorana (ex-ASIA), manechinul Roxana Dita sau Loredana de la Trident.

S-a dezlantuit dupa primele atingeri!

Acum, fosta "Miss Playboy" isi descopera, asadar, o alta fata decat cea de "fata cuminte", asa cum era cunoscuta pana azi. Caseta XXX care a innebunit Romania si in care Roxana Ungureanu apare ca protagonista a unei partide de sex total alaturi de doua partenere este de-a dreptul incredibila.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.