Inauguram azi un alt gen de stire, o amestecatura de proiecte si distributii anuntate recent si programate sa faca deliciul spectaorilor de cinema in urmatoarele luni. Pentru inceput, Johnny Depp se imbarca din nou pe corabia Piratilor din Caraibe... si asta nu e tot ce-i scris in stele pentru starul hollywoodian.
Studiourile Walt Disney au tinut miercuri o conferinta pentru presa si alti jucatori din bransa, pentru a-si expune proiectele de viitor, iar vestile directorului Dick Cook si-au atins tinta de-a ne gadila apetitul. Johnny Depp va face din nou echipa cu Disney, pentru al patrulea episod din seria "Piratilor din Caraibe". Se preconizeaza ca rolul lui Jack Sparrow construit de Johnny dupa modelul rockerului Keith Richards va fi la carma unui nou succes pentru franciza care deja a greblat in cuferele Disney 2,6 miliarde $.

Alte proiecte pe agenda actorului includ un alt film produs de Jerry Bruckheimer, adaptarea "The Lone Ranger" (Calaretul Singuratic) pentru marile ecrane, in care Depp va fi Tonto. Dar rolul pe care cu totii il asteptam cu sufletul la gura este Mad Hatter-ul din "Alice in Wonderland", o versiune a celebrei povesti a lui Lewis Carrol, in interpretarea regizorului Tim Burton. Johnny si Burton, se stie, au o alchimie impresionanta cand isi pun capetele la contributie, asa ca indrumarea celui de-al doilea va scoate, speram, din Mad Hatter-ul lui Depp aur pentru box office. Insa "Alice" va pune probleme noi pentru cuplul de soc, caci va fi folosita tehnologia de captare a performantei si 3D-ul care au facut din "Beowulf" o experienta mai mult ciudata decat fericita.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.