Elena Udrea vrea sa socheze din nou, cu o aparitie uimitoare in spatiul mediatic, dupa ce la Realitatea TV a dat cu mopul si a tricotat, va prezenta, in premiera pentru un politician roman, o emisiune de stiri la MTV.

Vineri, 26 septembrie, de la ora 21.30, MTV News lanseaza rubrica “Best Of” in care sunt difuzate cele mai importante stiri muzicale din saptamana respectiva! Pentru a “inaugura” noua formula, MTV News a invitat-o pe Elena Udrea sa prezinte prima editie de “Best Of”, devenind astfel primul politician care va prezenta stirile muzicale la MTV.

“Ce poate fi mai placut decat sa-ti incepi ziua cu un tonus optimist? MTV reuseste sa ma binedispuna in fiecare dimineata, imprumutand o parte din entuziasmul prezentatorilor. Am acceptat propunerea lor, pentru ca mi s-a parut o provocare, iar eu sunt o persoana careia ii plac provocarile si astfel, mi-am dorit sa fiu eu primul politician care sa va spuna cele mai noi stiri muzicale, dar si pentru ca sunt tanara, imi place sa zambesc, sa dau vesti bune si, mai ales, imi place muzica”, a declarat Udrea, semn ca aceasta nu s-a desparit nici de imaginea mondena cu care eram obisnuiti.

Multi comentatori nu au agreat gestul Elenei Udrea de a prezenta imaginea unei “femei normale”, care se ocupa si cu treburi casnice, in drect la Realitatea TV, imagine despre care, in opinia politicianului, presa nu vorbeste.


REALITATEA.NET - Elena Udrea a tricotat in direct la Realitatea TV - VEZI VIDEO

“In direct la Realitatea TV, ca sa demonstreze ca e ca toate femeile din Romania: „Sunt o persoana obisnuita care face lucruri obisnuite“. Aoleu, pai stati asa, doamna Udrea, ca si eu credeam la fel despre mine pana la momentul asta: ca sunt o femeie obisnuita. Acum aflu ca nu sunt, fiindca nu crosetez. Si, daca ma gandesc bine, nici mama si nici bunica nu sunt. Bunica a fost o femeie obisnuita cand era mai tanara, iar eu cand aveam 4 ani si tricotam rochite pentru papusi, doar ca atunci mi se zicea ca sunt 'fetita', nu 'femeie'", comenteaza Simona Tache in publicatia Cotidianul.

In replica la acuzele jurnalistilor, Elena Udrea publica pe blogul personal un raspuns categoric.

“In realitate, eu sunt ceea ce sunt si intotdeauna am declarat ca sunt o persoana obisnuita, o femeie ca oricare alta. Nu vreau sa par mai mult dupa cum nu accept descrierea unora ca fiind mai putin. De aceea mi-am si ales motto-ul site-ului “port toate ale mele cu mine”. Numai ca unii imi refuza normalitatea, cu atat mai inversunat cu cat mi-o revendic mai tare. Astazi sunt suparati ca personajul pe care l-au creat cu atata truda dar fara sa tina cont de adevar, un personaj care este drept, vinde foarte bine, risca sa devina desuet si necredibil. Problema lor! Dar totusi, cata ipocrizie!”, sustine Elena Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.