Desi majoritatea oamenilor parcurg traseul invers, Laura Tatulescu s-a nascut in America, dar a terminat Facultatea de Muzica in Romania
Are 27 de ani si de cativa ani este angajata a Operei de Stat din Viena. In luna septembrie a avut premiera la Los Angeles cu spectacolul "Gianni Schicchi" in regia lui Woody Allen. In sezonul 2009/2010 va avea contract cu Opera de Stat din München.

Premiera din 6 septembrie marcheaza cateva lucruri foarte importante pentru cariera mea: in primul rand, debutul meu absolut intr-un teatru important american, debutul absolut in rolul Laurettei. Inca din perioada de repetitii si-a pus amprenta in mod vizibil maestrul James Conlon. Lucrez pentru prima data cu dumnealui si a stiut sa ceara fiecare detaliu cu mare precizie, dar si sa ne explice de ce. E un dirijor exceptional si un muzician incredibil. Ma simt onorata sa fi lucrat si cantat sub bagheta unui dirijor care merita din plin titlul de "Maestru".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.