Nici o saptamana fara vesti despre pasiunile nabadaioase ale vedetei fotbalului portughez, Christiano Ronaldo

Dupa o vara torida, la propriu, in care presa l-a urmarit la fiecare pas, in vacanta petrecuta alaturi de fotomodelul Nereida Gallardo, de care s-a despartit brusc, fotbalistul de 23 de ani iubeste .. o prostituata de lux, cunoscuta printre londonezii de inalta clasa, amatori de viata de noapte.

Reporterii de la "News of the World" au reusit sa obtina o intalnire intima cu Fernanda, pe care au filmat-o cu camera ascunsa.

Jurnalistii britanici au mers pe firul povestii de amor si au descoperit ca focoasa bruneta care ii alina inima tulburata starului de la Manchester United este o dama de companie ce isi ofera serviciile sexuale contra unor sume impresionante, ce ajung la 5.000 de euro pe noapte. Extrem de deschisa cat priveste cerintele barbatilor care ii trec prin dormitor, tanara de 26 de ani, pe numele sau Fernanda Ferrari, este si o cunoscuta consumatoare de cocaina. In timp ce Ronaldo a prezentat-o pe Fernanda drept noua sa iubita, tanara spune ca ea si Cristiano sunt doar "foarte buni prieteni".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.