De cand a devenit sotia miliardarului Columbeanu, 'Cenusareasa din Bacau' traieste in lux si extravaganta, iar poftele sale sunt ordine pentru Iri
A sarit din autobuz in limuzina
Chiar daca are numai 21 de ani, Monica a invatat rapid ca “este mult mai bine sa fii bogat si sanatos, decat sarac si bolnav”. S-a facut model pentru ca toata lumea ii zicea ca e frumoasa, s-a indragostit nebuneste de un milionar, chiar daca toata lumea il ridiculiza pentru ca are dublul varstei sale si ii vine pana la cot, a stiut sa nu fie cheltuitoare, iar acum are limuzina cu sofer. Probabil aflase din aceleasi ziare care acum o au pe ea pe prima pagina ca daca “inghiti” bani fara masura, ajungi ca Blanche – o alta iubita a lui Columbeanu - si poti pierde tot. Pe vremea aceea, Iri era atat de indragostit de tanara care ajunsese si Miss Romania, incat ii pusese lumea la picioare, iar pretentiile fetei erau in continua crestere: masina scumpa, blanuri, haine, diamante, insa i-a luat totul inapoi atunci cand s-au despartit.

Monica s-a asigurat mai intai ca nu poate pati la fel si abia apoi a inceput sa-si arate pasiunea pentru lux. Incet, incet s-a transformat in adevarata doamna a casei de la Izvorani si nimeni nu i-ar mai putea trece acum peste ordine. Irinel are incredere oarba in ea si nu-l afecteaza nici una din barfele mondene care pune la indoiala fidelitatea sotiei sale, i-a dat liber la contul familiei si dorintele Monicai sunt lege pentru el. I-a cumparat apartament de lux la Milano in valoare de 250.000 de euro, Bentley de 230.000 de euro si intentioneaza sa investeasca, tot la Milano, intr-un restaurant de cinci stele, dar pentru nevasta lui. Nici nu mai punem la socoteala hainele si accesoriile Monicai, adevarate bagatele pentru milionarul excentric, dar care si ele, insumate, ajung la valoarea unei case.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.