Doamnele si domnisoarele din lumea show-bizz-ului, prezente la cea de-a 60-a editie anuala a Premiilor Emmy, ce a avut loc noaptea trecuta la Hollywood, au debordat de stralucire si culoare, in creatii semnate de cei mai faimosi designeri, relateaza presa internationala

  • Prezenta la marele eveniment in calitate de co-gazda dar si de nominalizat, pentru rolul principal din serialul "Samantha Who", Christina Appelgate a incantat audienta cu prima sa aparatie publica dupa operatia de cancer la san suferita.

De departe "barfa" serii, cantareata a afisat un look sanatos si radiant.

"Este o zi superba, am ocazia sa port o rochie draguta si ruj, nu am mai facut asta de cateva luni de zile”, a declarat Christina gazdei evenimentului, Ryan Seacrest.

Sursa foto: Agerpres

  • Nici frumoasa Eva Longoria nu s-a lasat mai prejos. Actrita, care recent a negat zvonurile potrivit carora ar fi insarcinata, a purtat o superba rochita mini, gen "baby doll".

"A fost o amenintare cu bomba, asa ca a trebuit sa ne dam jos din masina si sa pasim pe covorul rosu”
, a glumit star-ul din "Neveste Disperate". "Am fost adusi cu o masinuta de golf”, a completat-o sotul, Tony Parker, care o insoteste pe Eva la mai toate evenimentele.

Sursa foto: Agerpres

  • O alta aparitie de senzatie pe covorul rosu i-a apartinut frumoasei Heidi Klum, sotia cantaretului Seal. Topmodelul, nominalizat in cadrul premiilor la o noua categorie "Oustanding Host for a Reality or Reality" a fost si gazda evenimentului, alaturi de Ryan Seacrest. Aceasta a purtat o rochie gen "drama queen" care i-a evidentiat faimoasele picioare, asigurate pentru suma de 2 milioane de dolari.
agerpres
Sursa foto: Agerpres

Au mai facut furori si Brooke Shields, care a radiat intr-o rochie in ton cu noul ei show „Lipstick Pink”, Tina Fey, care a plecat acasa cu premiul pentru cea mai buna actrita intr-un serial de comedie, Terri Hatcher (Neveste Disperate), Debra Messing si Mary Louise Parker.

Chiar daca doamnele ne-au incantat cu o spectaculoasa parada de culori, nici "sexul tare" nu s-a lasat mai presjos. P. Diddy, mandru ca de obicei, Mark Wahlberg, prospat revenit in atentia bliturilor dupa ce a devenit tatic, Tim Burton, dar si multi altii au facut senzatie pe covorul rosu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.