In timpul unei vacante in Mexic, Britney Spears a intruchipat imaginea "fetelor din California", purtand pe plaja un costum de baie alb, ce-i evidentia atat bronzul, dar mai ales noua conditie fizica de exceptie.

Odata cu noua infatisare, Britney a marturisit ca si-a recuperat cu succes silueta si datorita promisiunii de a reprezenta un model pentru fii sai din punct de vedere al sanatatii.

"Sunt atat de sanatoasa cum nu am fost toata viata", a declarat cantareata in varsta de 26 de ani.

"Dieta si-a spus cuvantul in recastigarea conditiei mele. In primul rand, nu mananc nimic din ce contine zahar, nici macar fructe sau suc de fructe, doar avocado. In schimb, consum alimente precum pui, somon si orez. La micul dejun mananc albus de ou si, cateodata, burger de curcan la pranz. Incerc astfel sa acumulez doar 1200 de calorii pe zi. Poate parea putin, dar de fapt am voie sa consum multa mancare, atata vreme cat este ceea ce trebuie"
, a mai declarat Britney.

Bineinteles ca Britney a recurs si la sala de fitness, in principal cardio si greutati, printr-un program regulat, de cinci ori pe saptamana.

Decizia cantaretei de a se dedica unui stil de viata sanatos este incurajata si aplaudata de unul dintre cei mai cunosuti antrenori de fittnes de la Hollywood, Adam Cronin.

Acesta, desi nu a a lucrat cu Britney, spune totusi ca programul ei, de doar 1200 de calorii pe zi, prin intermediul unei alimentatii bogate in proteine, este ideal pentru persoanele care vor sa slabeasca intr-un mod sigur si sanatos.

"Daca urmezi si un program riguros de exercitii fizice, pe langa aceasta dieta, este posibil sa slabesti aproape 6 kilograme in 30 de zile, fara sa dezvolti probleme de sanatate", a mai declarat acesta pentru revista OK.

Britney: Vacanta in Mexic