Debutul lui Katie Holmes pe Broadway a avut loc sub privirea admirativa a lui Tom Cruise. Desi atat actorul cat si majoritatea participantilor au laudat prestatia actritei, perfectionista, Holmes si-a descris interpretarea printr-o modesta apreciere, "buna"
In ciuda succesului obtinut, Katie a trebuit sa tina piept atat preconceptiilor ce nu i-au oferit sanse pe scena din New York, dar si multimii de protestatori anti-scientologie adunati sa faca valva.

Teatrul new-york-ez Gerald Schoenfeld a fost luat cu asalt de circa 100 de activisti anti-scientologie, joi, cu ocazia premierei piesei "All My Sons". Katie Holmes, jumatatea lui Tom Cruise, a fost personal targetata de criticii bisericii scientologice, intr-un poster care cerea "eliberarea" ei - probabil de sub papucul mai faimosului ei sot. Acesta nu este doar un adept al invataturilor religiei excentrice, multi se tem ca incearca sa o converteasca si pe Katie, si ca o manipuleaza de voie, informeaza Moviebox


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.