Desi la inceput nu s-a prea luat in serios ca solista, Gianina Corondan a ajuns vocalista en-titre a trupei rock Quartz, gratie sprijinului neconditionat al fostilor sai colegi. Inceputa mai mult in gluma, prin 2001, aventura ei la Quartz a continuat cat se poate de serios, caci zgubilitica de la televizor a adus un plus de imagine consistent trupei, le-a compus versurile melodiilor (dintre care cea cu "Dragostea-i un biscuite" a ramas celebra) si s-a integrat foarte bine in echipa baietilor, desi efortul depus n-a fost mic, caci pe scena ea a cantat intotdeauna live.Acelei perioade Gianina ii datoreaza cursurile de canto pe care le-a urmat cu Crina Mardare, dar si multe trucuri vocale de scena invatate de la liderul Amedeo Boroi.

"Am nevoie de ceva mai zbantuit"

Dupa despartirea amiabila de cei de la Quartz, "diriginta" de la "Scoala Vedetelor" s-a gandit serios sa debuteze in muzica, de data asta solo, dar de-abia acum si-a gasit un compozitor, dupa ce la un moment dat ajunsese sa-l caute chiar in Spania. "M-a cautat George Popa si mi-a spus ca ii place foarte mult timbrul vocii mele. Desi initial m-am gandit ca stilul Sandei Ladosi nu e tocmai cel mai potrivit mie (n.r. - Popa i-a compus Sandei melodia cu care a concurat la Eurovision anul trecut), dupa ce am inregistrat piesele mi-a placut mult cum suna. Desigur, i-am spus lui George ca eu am nevoie de ceva mai zbantuit, mai spre rock, asa e stilul meu, si pana la urma am convenit asupra unei forme.

Sunt in negocieri si urmeaza sa semnez un contract cu o casa de discuri si sper sa iasa bine", spune nebunatica de la TVR, ai carei admiratori trebuie sa stie ca a rupt relatia cu tanarul actor Emanuel Parvu, care parea sa fie, in sfarsit, barbatul potrivit pentru ea.
Ghinion in dragoste, noroc in cariera insa pentru Gianina, care are un an foarte bun, caci a prins primul sau rol principal in piesa "Trei versiuni ale vietii" de Yasmina Reza, de la Teatrul Foarte Mic, unde ii are ca parteneri pe Claudiu Istodor si pe Gabriel Spahiu.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.