Actrita in varsta de 35 de ani a dezvaluit in cadrul unei emisiuni "Oprah" trucurile prin care isi mentine silueta zvelta, chiar si dupa doua nasteri

Impresionata de conditia fizica pe care Gwyneth a afisat-o toata vara, in special in perioada promovarii filmului Iron Man, Oprah Winfrey s-a vazut obligata sa o intrebe pe actrita in varsta de 35 de ani cum se mentine in forma, informeaza The Huffington Post .

Gurmanda convinsa, Gwyneth sustine ca a reusit datorita sedintelor istovitoare de exercitii fizice, dar si cu ajutorul sfaturilor dietetice primite de la buna sa prietena Madonna.

"Pur si simplu nu pot sa tin o dieta, probabil din cazua ideii ca ti se interzice sa faci ceva anume. Prefer sa compensez prin exercitii fizice, in asa fel incat sa mananc ce vreau, fara sa ma simt vinovata", a marturisit actrita.

Aceasta a impartasit publicului imagini video din timpul antrenamentelor in care "se speteste lucrand".

Revenind la subiectul prieteniei cu Madonna, Gwyneth i-a povestit lui Oprah cum faimoasa artista a ajutat-o sa depaseasca perioada de depresie post-natala, cu cel de-al doilea fiu, Moses. "Madonna este una dintre cele mai altruiste si calde persoane, dar, in acelasi timp, o femeie dura si puternica", a declarat Gwyneth.

In timp ce vedetele sustin sedinte de fittnes cu acelasi antrenor, copiii, fiul cel mare al actritei si cel mic al Madonnei, se cearta pe subiectul: ce muzica sa asculte? a mamicii Madonna, sau a taticului Chris Martin, solistul Coldplay si sotul lui Gwyneth.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.