Avand ca motiv lansarea noii carti, doamna ‘mama lui Britney’ nu pierde nicio ocazie sa apara la TV si sa mai declare cate ceva despre familia ei.

In ultima carte "Through the Storm: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World", Lynne Spears povesteste in detaliu viata familie Spears de cand straluceste in luminile reflectoarelor.

Invitata in matinalul The Today Show, Lynne a declarat, potrivit Just Jared, ca se simte vinovata ca nu a fost langa Britney atat de mult cat avea ea nevoie.

"Eram profesoara in Louisiana. Am incercat sa fiu cu Britney atat cat timpul mi-a permis, dar cand avea 15 sau 16 ani a inceput sa calatoreasca cu o prietena de familie, Felicia, pentru ca eu a trebuit sa stau acasa mai ales ca Jamie Lynn era la scoala. Am crezut ca am fost alaturi de Britney tot timpul, ceea nu e adevarat".

Lynne a vorbit si despre primele poze 'deocheate' ale lui Britney. In 1999 cand a pozat doar in sutien pentru coperta revistei Rolling Stone "am fost socati, nu stiam ce sa facem. Nu am avut niciun cuvant de spus cu privire la poze. Nu am avut pe nimeni langa noi sa ne sfatuiasca ce e de facut", a mai declarat mama lui Britney.

Lynne nu a pierdut ocazia sa vorbeasca nici despre perioada neagra din familia lor, cand Britney avea probleme psihiatrice iar sora ei mai mica era insarcinata. Intr-o nebunie totala, in care lucrurile scapasera de sub control, Lynne a declarat ca ultima solutie era sa se roage.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.