Actorul lupta impotriva unei noi initiative in California, ce doreste desfiintarea deciziei Curtii Supreme a statului, care a stabilit legalizarea mariajului intre persoane de acelasi sex, relateaza The Huffington Post

Indignat de noul vot, Brad Pitt a donat pentru cauza homosexualilor si lesbienelor 100.000 de dolari.

Propunerea 8 va fi pusa pe tapet in noiembrie, si marcheaza reactia conservatorilor la legalizarea casatoriei intre persoane de acelasi sex. California este al doilea stat american, dupa Massaschusetts, care a adoptat aceasta masura progresiva, dar primul in care dreptul acordat gay-ilor va putea fi contestat, si cetatenii rugati sa-si exprime parerea prin vot.

"Pentru ca nimeni nu are dreptul sa interzica traiul altei persoane, chiar daca nu sunt de acord cu el, pentru ca toata lumea este indreptatita sa-si traiasca viata asa cum doreste, atata vreme cat nu face rau nimanui si pentru ca discriminarea nu are ce cauta in America, de accea voi vota pentru egalitate si impotriva noii propuneri" , a declarat actorul

Brad Pitt s-a aratat uimit de faptul ca pasul facut de el acum nu este duplicat de mai multe vedete hollywoodiene, mai ales ca Ellen DeGeneres, Portia de Rossi si George Takei s-au grabit sa profite de legalizarea din mai anul curent, iar nuntile lor au fost hiper-mediatizate, relateaza Moviebox.ro

Pe langa justetea si toleranta de care da dovada, Pitt se arata a fi perfectiunea intruchipata si in rolul de familist. Colega sa de platou din perioada filmarilor "Cazului ciudat al lui Benjamin Button", Taraji P. Henson, s-a declarat uimita de modul in care actorul isi compartimenta timpul, astfel incat sa fie tatal perfect pentru copiii sai - pe atunci, inainte de nasterea gemenilor Vivienne Marcheline and Knox Leon, in numar de 4.

Henson isi aminteste cum jumatatea masculina a cuplului Brangelina se ocupa de fiecare copil in parte... programandu-le vizitele pe zile. Cele patru odrasle nu se gaseau niciodata in formatie completa la locul de munca al lui tati: Brad aducea cate una in fiecare zi, iar momentele libere dintre duble le petrecea rasfatandu-i cu toata atentia si dragostea lui.

La incepututl saptamanii, Brad si Angelina au anuntat o donatie de 2 milioane de dolari pentru combaterea HIV/SIDA si a tuberculozei in Etiopia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.