Vestea a venit brusc si s-a raspandit rapid: Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg divorteaza dupa patru ani de mariaj. Asta dupa ce, acum cateva saptamani, Mihaela poza fericita, pentru revista "Confidential", alaturi de sot si copil, in gradina casei de la Izvorani, scrie Cotidianul.

"Pentru noi e o poveste veche. Pentru voi e noua. Am tinut-o cat am putut de departe de ochii vostri din decenta si din grija pentru puiul nostru. N-am alte comentarii si mi-as dori sa vad ca va pasa si voua, cumva, de un copil care intelege tot. Chiar nu e o mondenitate, ci viata unor oameni. A unui copil, mai ales. Ne despartim atat de civilizat si decent incat n-am ce povesti. Nu exista scandal, ci doar o hotarare pe care am luat-o de comun acord", a declarat Mihaela Radulescu, pentru Cotidianul.

2004 este anul in care Mihaela Radulescu se casatorea, in secret, cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, tatal copilului ei. Din dragoste pentru jumatatea ei s-a convertit la iudaism, in Israel, fiind botezata cu numele Iudith. In acelasi an, pe 1 august, il nastea la Tel Aviv pe Ayan. Desi vor alege drumuri separate si Ayan va ramane in grija mamei, Mihaela si Elan au anuntat ca-si vor creste impreuna copilul. Iar in urma divortului, "mama copilului meu si prietena mea de viata din ultimii zece ani nu are si nici nu va avea probleme financiare“, a declarat Elan pentru CanCan.

  • Motivele despartirii: scandalurile Mihaelei sau infidelitatea amandurora? se intreaba Gardianul

Indiferent de relatiile dintre ei, Mihaela si Elan au reusit sa pastreze aparentele unei vieti de familie fericite, desi multi gaseau suspect faptul ca prezentatoarea tv aparea aproape intotdeauna singura la diverse evenimente. Lipsa sotului ei de la petreceri a fost pusa insa pe seama dorintei acestuia de intimitate. Picatura care a umplut paharul si care i-a facut pe Mihaela Radulescu si sotul ei sa ajunga la divort a fost megascandalul in care a fost aruncata campania antifumat a carei imagine este vedeta tv.
Cel putin asta sustin surse din apropierea lui Schwartzenberg, care s-a infuriat deoarece consortiul Seaview, la care este actionar si care a castigat licitatia pentru campania “Stop Fumat”, a fost tarat intr-o poveste vulgara, alimentata de Mihaela, prin aparitii media in care si-a exprimat revolta fata de gafa de la Antena 2, dar si vizavi de lipsa de colegialitate a lui Mircea Badea. Acest conflict, in care Elan o acuza pe Mihaela ca si ea a contribuit la umflarea scandalului cu colegii din Intact, a venit pe fondul unor neintelegeri de cuplu care existau in casa lor de mai multa vreme. O alta ipoteza, lansata de cei care au petrecut timp in preajma Mihaelei si a lui Elan, este aceea a infidelitatii. Comisa de amandoi.

  • Raduleasca se promoveaza prin divort si scandaluri, titreaza Adevarul

Incepand cu campania antifumat in care vedeta este implicata, scandalul afisului modificat si conflictul cu Mircea Badea, situatia ar putea fi o strategie bine pusa la punct. Reprezentantii postului de televiziune Antena 1 nu comenteaza stirea despre divort, cum nu se comenteaza nici cearta dintre Mihaela Radulescu si Mircea Badea.

Ioana Avadani, directoarea Centrului pentru Jurnalism Independent, a declarat pentru "Adevarul" ca actiunile in care vedeta s-a implicat sunt un pic contradictorii. "Mihaela Radulescu si-a promovat, in ultima vreme, imaginea de mama si de sotie, asa ca afisul campaniei a venit ca un soc. (...) Campania antifumat are indeajuns de multa samanta de scandal in ea, cat sa nu mai fie necesar niciun soi de ajutor. Eu nu cred ca este vorba de o campanie cu aspect de anticampanie", a adaugat Ioana Avadani.

  • Trei divorturi

Vedeta Antenei 1, acum in varsta de 39 de ani, se afla la al treilea mariaj, care se sfarseste tot printr-un divort, relateaza Evenimentul Zilei. Mihaela Radulescu a mai fost casatorita, pe cand avea doar 18 ani si jumatate, cu Bogdan Radulescu, un coleg de facultate. Separarea a intervenit dupa numai sase luni. Cei doi au ramas casatoriti, in acte, inca 6-7 ani, dupa care s-a pronuntat divortul. Mihaela a pastrat numele primului sot. Al doilea sot al Mihaelei Radulescu a fost Stefan Banica Jr. Cei doi s-au casatorit in 1997, insa nici acest mariaj nu a rezistat.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.