Frumoasa romanca Monica Barladeanu, cea care a parasit tara in urma cu ceva vreme pentru a deveni o actrita de succes peste hotare, se pare ca si-a indeplinit visul: va debuta pe Coasta de Azur. Filmul lui Cristi Puiu, "Moartea domunului Lazarescu", va avea premiera pe 17 mai, la Festivalul de Film de la Cannes. Actrita a declarat, in ultimul numar al revistei Story: "Unii producatori de aici, cativa dintre ei chiar cu filme de Oscar, au vazut pelicula si vor sa-l intalneasca pe Cristi Puiu la Cannes, sa-i propuna un proiect extern".

Se pare ca cea care prezenta odata emisiuni de moda la diverse posturi de televiziune din Romania a ajuns chiar sa-l promoveze pe regizorul filmului in care joaca. In fata frumusetii si sarmului Monicai se pare ca nu au rezistat nici chiar regizorii de succes, aflati zilele acestea la Cannes, in asteptarea festivalului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.