Fie ca ii iubesti sau te-ai saturat de "branglelina mania", nu exista dubiu ca cei doi actori fac un cuplu de exceptie, scrie Celebrity News

In timp ce Jolie a fost declarata "cea mai influenta actrita", in editia din 2009 a Cartii Recordurilor, valabila din 17 septembrie 2008, sotul ei, Brad Pitt, a fost desemnat "cel mai influent actor". Brad i-a "furat" titlu lui Tom Cruise, care l-a detinut patru ani la rand.

Ironic, in editia din 2008, Angelina a impartit prima pozitie cu Jennifer Aniston, fosta sotie a lui Brad.

Alte recorduri Guiness

  • Britney Spears a fost desemnata "cea mai cautata personalitate pe internet", titlu "furat" de la Paris Hilton, care a ocupat prima pozitie anul trecut.
  • Recordul in materie de "cel mai mare castig al unei gazde tv", a fost stabilit de Oprah Winfrey, cu fabuloasa suma de 225 de milioane dolari pe an.
  • American Idol a revendicat premiul pentru "cel mai vizionat show TV din America", in timp ce Heroes, detine recordul pentru "cel mai downloadat show tv", cu 2.439.154 descarcari.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.