Megan Fox a dezvaluit pentru revista GQ, cu oarecare nonsalanta, niste povesti neconventionale din trecutul ei. Si teoriile pe care si le-a format, in consecinta...

Frumoasa Megan Fox (din "Transformers" si recent-finisatul "Jennifier's Body"), acum la 22 de ani si in lumina reflectoarelor, nu are nici un fel de problema in a hrani moara cu barfe de la Hollywood. Mai mult, ea a fost foarte deschisa in legatura cu un moment din adolescenta sa, o marturisire indeajuns de ciudata incat sa dea nastere controverselor.

Din spusele actritei, cand avea 18 ani, dupa ce prietenul a parasit-o, "mi-am pus in cap ca - vai, mama iarta-ma pentru asta! - sunt indragostita de o fata care lucra la Body Shop. M-am hotarat sa o conving sa ma iubeasca, si am facut tot ce mi-a stat in putinta sa leg o relatie cu fata asta, o stripteusa pe nume Nikita".

Mai multe detalii gasiti aici.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.