Multi straini sunt impresionati si lauda frumusetea romancelor, insa comparativ cu reprezentantele altor popoare, nu multe sunt fetele care s-au remarcat in moda internationala si au cucerit cu pictoriale, campanii publicitate sau defilari pe catwalk.

Fetele s-au remarcat, pe langa fizic uluitor si cu profesionalism, reusind sa devina nume grele in modeling si mai ales sa faca cinste tarii noastre, promovand frumusetea romancelor.
Am ales sa trec in revista cele mai importante modele romance fara a face un top, fiecare fata fiind inzestrata cu trasaturi deosebite si expresivitate ce nu permit vreo clasificare.

  • Ana Maria Bucura

Romanca in varsta de 27 de ani, impresariata de Ford Models Europe este cunoscuta ca fiind fitting model pentru Casa Chanel. Satena cu ochi ireal de albastrii, avand 1,77 si masurile 82-59-89, povesteste ca era deja model al celebrei case pariziene de 4 ani cand o alta fata, ramas insarcinata a trebuit sa renunte la acest job. A ocupat aceasta pozitie in care Karl Lagerfeld a ajutat colectiile pe trupul ei timp de 3 ani. Ana Maria s-a casatorit anul trecut cu omul de afaceri Ovidiu Zegheru si peste putin timp va deveni mama.

Mai multe romance ajunse celebre pe catwalk gasiti aici.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.