Angelina Jolie si Brad Pitt au cheltuit peste 2 milioane de dolari pentru a deschide o clinica pentru copii bolnavi de tuberculoza si HIV/SIDA in Etiopia, tara natala a fiicei lor Zahara, in varsta de trei ani.

"Planuim ca Zahara sa se ocupe de aceasta clinica, cand va creste si va continua misiunea pe care noi am inceput-o" a declarat taticul Pitt, potrivit UsMagazine.

Cuplul Brangelina a mai fondat o fundatie similiara cu cea din Etiopia si in Cambodgia, unde s-a nascut fiul lor Madox, in varsta de 7 ani.

"Scopul nostru este de a duce succesul din Cambodgia si in Etiopia, unde cele doua boli tuberculoza (o boala curabila) si SIDA (o boala ce poate fi tratata), fac atatea victime", a declarat Angelina.

Brad Pitt si Angelina Jolie s-au clasat pe locul sase in topul celor mai generoase persoane, avand in palmares donatii de 8,4 milioane de dolari numai in anul 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.