Daca inca nu te-ai saturat de mare sau nu te-ai bronzat asa cum iti doreai, iar sezonul estival este pe sfarsite, grabit de vremea rece, mai ai sanse sa te bucuri de soare, plaja si... distractie in bikini. O vacanta pe o insula exotica este ceea ce te-ar binedispune garantat pe o astfel de vreme mohorata.
Cu adevarat atractive, destinatiile exotice sunt cele mai potrivite pentru cei care isi permit si isi doresc sa prelungeasca vara, avand parte de experiente inedite. Insulele Maldive, Mauritius si Seychelles ofera turistilor caldura verii care de la noi tocmai si-a luat ramas bun pana la anul. De multe ori europenii aleg sa se indrepte spre destinatii fierbinti in perioada sarbatorilor de iarna, pentru a se bucura de soare cand in Europa este foarte frig. Oricum, si in aceasta perioada preturile pachetelor turistice in insule este destul de ridicat. Avantajul unui sejur in Maldive, Mauritius sau Seychelles pentru toamna este totusi ca preturile pot fi cu pana la 30% mai scazute decat pentru iarna.

  • Seychelles

Pentru Seychelles costurile pornesc de la 900 de euro. Destul de rezonabil ar zice unii, si este intr-adevar, numai ca la pretul sejurului cu cazare sapte nopti la hotel de 4 stele si demipensiune trebuie adaugat biletul de avion, care porneste in general de la 1.200 de euro de persoana.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.