Cluburi sic, oameni interesanti, diverse festivaluri de muzica si restaurante imbietoare sunt doar cateva dintre atributele ce transforma un oras intr-o veritabila destinatie a distractiei. Restul depinde de energia pe care o degaja orasul. Forbestraveler ne prezinta orasele in care distractia devine lege.
  • New York
New York-ul este recunoscut in intreaga lume drept ”orasul care nu doarme niciodata”, iar aceasta se datoreaza, in primul rand, faptului ca la orice ora din zi sau din noapte gasesti posibilitati diverse in care poti sa petreci momente placute, indiferent de preferinte. Chiar daca doresti sa-ti petreci timpul intr-un club cu aspect de palat si DJ faimosi in intreaga lume, intr-un local sic si discret, un bar in care sa asculti jazz live sau un spectacol de comedie dupa miezul noptii, le vei gasi pe toate in New-York. Toate acestea sunt invaluite de sentimentul ca, intr-adevar, poti avea tot ce-ti doresti, chiar si Hell's Kitchen, clubul amenajat in stilul celebrului Pacha, din Ibiza.

  • Ibiza
Pe langa faptul ca este recunoscuta ca fiind cea mai “galagioasa” insula a Mediteranei, Ibiza se lauda, de asemenea, cu plaje de neuitat, 300 de zile insorite pe an si numeroase festivaluri. Lunile iulie si august reprezinta sezonul clubbing-ului. Petrecerile incep o data cu apusul soarelui si se termina dimineata, in zori.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.