La cei 41 de ani, apetisanta actrita a aratat ca inca mai are cu ce se lauda, oferind un moment sexy, in direct, la show-ul american de televiziune gazduit de Ellen De Generes, potrivit DailyMail

Fostul iepuras Playboy nu s-a sfiit niciodata sa-si arate formele care au facut-o celebra, fapt demonstrat inca o data, dupa 11 ani de la isteria provocata cu rolul din "Baywatch".

Invitata la emisiunea lesbianei-declarate Ellen De Generes, casatorita cu actrita Portia de Rossi, Pamela a naucit spectatorii dar si telespectatorii, "fataindu-se" in bikini prin platou.

Fosta vedeta Playboy s-a aventurat intr-un deja obisnuit pentru ea show de striptease, pentru a-si etala corpul "de milioane", pe care ar fi invidioase si femei mult mai tinere decat ea.

Mama a doi copii, fostul star din "Baywatch" a luat-o prin surprindere chiar si pe gazda emisiunii, cand si-a "smuls" imbracamintea si a inceput sa-si etaleze voluptoasele forme pentru audienta, marturisind ca pur si simplu nu poate sa se abtina.

Renumita pentru faptul ca isi traieste viata din plin, Pamela a declarat ca iubeste sa fie femeie.

"Am o viata interesanta si multi prieteni, sa fii femeie este o binecuvantare, ai parte de multa distractie", a continuat ea.

Actrita a profitat de prezenta in emisiune pentru a nega zvonurile potrivit carora ar avea o relatie cu starul pop Michael Jackson.

Desi au fost vazuti bucurandu-se unul de compania celuilalt, in timp ce luau masa la hotel Malibu, Pamela a insistat ca intalnire a fost pur profesionala, Michael fiind interesat doar de aparitia ei intr-un videoclip pe care il va lansa in curand.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.