Cantareata Dancs Annamari, castigatoare a premiului de popularitate la Festivalul Cerbul de Aur, editia 2008, intentioneaza sa participe la selectia nationala pentru Eurovision, in plus va scoate doua noi albume, unul in limba romana si al doilea in maghiara, potrivit NewsIn.

Dancs Annamari s-a aflat joi in Sfantu-Gheorghe, unde a fost felicitata de presedintele Consiliului Judetean Covasna si de primarul municipiului, Antal Arpad, iar cu acest prilej a mentionat ca intentioneaza sa participe la preselectia Eurovision.

“Ma bucur foarte mult ca am fost premiata, inseamna ca muzica mea si cantecele mele sunt pe placul publicului. Pe plan profesional inca nu am avut asemenea experiente, sa concertez la un festival international, cu traditie, era un vis din adolescenta mea, de atunci doream sa particip. Cand am plecat la Brasov nici nu m-am gandit ca voi castiga, sau daca iau vreun premiu, participarea in sine a fost un castig. Este apogeul carierei mele de pana acum”, a declarat Dancs Annamari.

Cantareata spune ca premiul ei este si al publicului si ca a fost sustinuta nu doar de maghiarii din Transilvania, dar a observat o sustinere si din partea brasovenilor si a romanilor din tara.

Aceasta a mai spus ca in prezent se afla in discutii cu o casa de discuri din Bucuresti, privind lansarea unui album in Romania si in Ungaria.

Cantareata, in varsta de 27 de ani, este nascuta in Sfantu-Gheorghe, Covasna, si canta inca de mica, indrumata si de tatal ei, profesor de muzica. Annamari a lansat mai multe albume si a devenit cunoscuta mai ales in Ungaria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.