Cantareata va intra in posesia fabuloasei sume, pentru o prestatie de numai 60 de minute, la petrecerea de lansare a unui hotel din Dubai, relateaza MailOnline

Hotelul Atlantis, ce va fi deschis oficial pe 20 noiembrie, este preconizat a fi cel mai fierbinte loc de vacanta din lume. Proprietarii s-au gandit ca si petrecerea trebuie sa fie pe masura, astfel ca, pentru acest eveniment de o noapte, vor scoate din buzunar nu mai putin de 16 milioane de dolari.

Din fabuloasa suma, 2 milioane ii vor reveni cantaretei de origine australiana, pentru un concert live de o ora, in fata a 2000 de invitati. Kylie va obtine astfel cel mai mare onorariu din istoria industriei muzicale.

Faimosul hotel este localizat intr-una din numeroasele statiuni de lux din magnifica insula artificiala, Palm Jumeirah.

Evenimentul va straluci si printr-un colosal spectacol de artificii, de trei milioane de dolari, care de altfel va lumina intreaga coasta a insulei de 43 km.

Creatorul spectacolului de artificii, responsabil si pentru show-ul de la editia din acest an a Jocurilor Olimpice, a declarat ca inaugurarea hotelului va fi si mai scumpa si mai spectaculoasa decat cea din Beijing.

Ultima lansare a unui hotel Atlantis, in Bahamas, s-a bucurat de invitati precum John Travolta, Whitney Houston, Janet Jackson si Stevie Wonder. Si de data aceasta vor lua parte celebritati din lumea politica, artistica, dar si vedete din fotbal, pe lista figurand si familia Beckham, care detine o casa pe exotica plaja.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.