Proaspata mamica o scoate in lume pe micuta Honor Marie, de doar 3 luni, la o plimbare si sesiune de shopping in familie, pe strazile din New York, potrivit revistei People

Actrita si sotul ei, Cash Warren, s-au aratat incantanti de rolul de parinti dar si de-a dreptul indragostiti si grijulii cu Honor Marie.

Jessica a vorbit recent pentru revista People despre prima experienta de mamica, spunand ca este cel mai frumos lucru care i s-a intamplat pana in prezent.

"Este extenuant, dar atat de satisfacator, o implinire cum nu am mai experimentat pana acum. Tot ce fac de cand sunt mama este mult mai semnificant si asta i se datoreaza lui Marie", a declarat frumoasa actrita, in varsta de 27 de ani.

Jessica a marturisit ca se redescopera odata cu rolul de mama si dezvaluie ca planuieste sa-si extinda familia, chiar sa adopte un copil.

"As vrea sa am cat mai multi copii, atata vreme cat imi permite corpul, iar cand nu va mai fi posibil, voi adopta" a mai declarat actita.

Jessica si Cash s-au casatorit in luna mai a acestui an, dupa o relatie de lunga durata, iar trei saptamani mai tarziu, pe 7 iunie, a venit pe lume primul lor copil, Marie.

Cu toate acestea, Jessica nu a uitat ca este o persoana publica, dar si femeie.


Ea a luat parte la Saptamana Modei de la New York, trecand de la rolul de mama la o adevarata fashionista.

Jessica a aratat ca un adevarta star hollywood, precum obisnuise publicul.

In prezent, ea luat o pauza in cariera de actrita, pentru a se dedica experientei de parinte.

"Cand ma voi intoarce, sunt sigura ca voi privi meseria de actrita dintr-o alta perspectiva decat pana acum", a precizat fericita mamica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.