Starul R&B si sotia sa, Tameka Foster, asteapta cel de-al doilea copil, potrivit unor surse apropiate cantaretului, citate de People.com

Primul copil al cuplului, Usher raymond V, a sosit pe lume in noiembrie anul trecut. Inca de atunci, Usher, in varsta de 29 de ani, a marturisit public faptul ca iubeste sa fie tata.

“Sunt atat de mandru ca am devenit tata pana la varsta de 30 de ani, n-as suporta sa am 80 de ani si sa nu pot alerga alaturi de copiii mei. Vreau sa fiu in forma pentru ei si cand vor merge la colegiu”, a declarat artistul pentru PEOPLE.

Acesta a marturisit intr-un interviu pentru Essence, ca fiul sau, alintat Cinco, reprezinta “prelungirea uniunii” cu sotia sa. Cei doi s-au casatorit in august 2007.

Recent, la un concert Usher in New York, Tameka a fost vazuta purtand o garderoba ce ascundea “vestea”. “Rochia era inselatoare si nu iti puteai da seama daca este gravida, mai ales daca statea jos”, au declarat surse prezente la eveniment.

Cantaretul se implica si in activitati caritabile, fiind ocupat cu Fundatia New Look si infiintarea unei tabare de vara pentru adolescenti. Acesta a declarat pentru PEOPLE ca tot faptul ca este tata l-a inspirat sa ia parte la ajutorarea semenilor, in special a copiiilor.

"Am avut dintotdeuna o latura filantropica si am vrut sa fac ceva pentru copii, iar faptul ca am un fiu a intregit povestea”, a mai declarat artistul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.