Pe fondul unei retineri in randul cumparatorilor adunati la Toronto, "The Hurt Locker" a fost indeajuns de impresionant incat, in ciuda fundalului irakian, sa inhate distribuitor pentru lansare in SUA. Drepturile au fost cumparate de Summit Entertainment miercuri, dis de dimineata.
"The Hurt Locker", un film de actiune regizat de Kathryn Bigelow ("Strange Days", "Point Break") si plasat in Irak, tocmai a primit asigurarea unei lansari cu fast in SUA. Finantat de Nicolas Chartier de la Voltage Pictures, filmul construieste o atmosfera de suspans si declanseaza explozii, de foc si de adrenalina - o combinatie care s-a dovedit de efect la festivalele toamnei (Venetia si Toronto).

Aceasta este cu atat mai mult o realizare laudabila cu cat filmele a caror actiune se desfasoara in Irak au avut de suferit la Box Office-ul american. Dar Chartier a avut incredere in sansele lui "Locker" de a rupe vraja: mai mult, a investit 1.5 milioane$ din proprii sai bani in realizarea lui. Iar, cand produsul finit a fost dezvelit la Toronto, in seara de luni (08.09.08), raspunsul distribuitorilor din public a fost cel scontat: au dat tarcoale, dar n-au parut dispusi sa bata palma inca. De ce? Raspunsul il aflati aici.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.