Actrita Jennifer Garner , care are o relatie cu Ben Affleck, ar putea fi insarcinata in trei luni, au declarat mai multe surse apropiate cuplului, citate de E!Online.Zvonul in legatura cu sarcina lui Garner vine la doua saptamani dupa ce mai multe ziare au publicat stirea potrivit careia cei doi s-au logodit.La acea vreme, Ken Sunshine, reprezentantul actorului Ben Affleck, a calificat informatiile despre logodna celor doi drept "niste prostii".

Intrebat despre posibila sarcina a lui Jennifer Garner, Sunshine a declarat ca nu comenteaza in legatura cu viata personala a celor doua vedete. Inainte de a incepe relatia, cei doi actori au jucat impreuna in productia "Daredevil".Ben Affleck si Jennifer Garner au aparut impreuna pentru prima oara in public primavara trecuta.Cuplul a fost denumit, in presa mondena, Garfleck si Bennifer II.Garner a fost casatorita anterior cu Scott Foley, starul din "Felicity", dar s-a despartit de el in 2003.Divortul celor doi a fost finalizat in martie 2004.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.