Doua vesti azi despre tanarul domn Demi Moore, si diversitatea activitatilor lui din viata reala - acum ca si-a pus pofta de farsor in cui... Intamplarea face ca ambele stiri sa aiba in rol principal carduri de scolarite.

  • In rol de antrenor...

Actorul Ashton Kutcher a atras privirile gasculitelor de la locul de munca al unui prieten. Prietenul in cauza e antrenorul unei echipe de fotbal la o scoala din Los Angeles, iar Ashton a fost de acord sa-l ajute din pozitia de antrenor secund.

Fetiscanele inmatriculate la scoala Harvard-Westlake au avut astfel ocazia sa il manace din priviri pe starul din "What Happens in Vegas" pe perioada antrenamentelor - dupa cum divulga o sursa pentru pagina de scandal new-york-eza PageSix: "Echipa a fost total luata prin surprindere cand au aparut la antrenament si Ashton era acolo. Prietenul lui cel mai bun e antrenor principal si i-a cerut [actorului] ajutorul. Fetele s-au imbulzit in tribune ca sa vada antrenamentul."

  • In rol de sofer...
Lui Ashton i-a venit de curand inspiratia pentru un nou serial, creatie proprie ca "Punk'd", dar de data asta mai putin rautacios. Detalii aici.

Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.