Gemenele de la Cheeky Girls revin in muzica cu un nou album si cu 5 kilograme de caciula in plus. Dupa aproape trei ani de la aparitia romancelor "Cheeky Girls" pe piata muzicala internationala, in care si-au tot schimbat look-ul, Monica si Gabriela au revenit la imaginea initiala: parul scurt. Mai mult, s-au ingrasat cu vreo cinci kilograme pentru a scapa de porecla "tantareii" pe care le-au gasit-o britanicii.

Romancele au declarat revistei Story ca vor reveni cu o imagine mult mai sexy.Pe album se vor afla si cateva prelucrari dupa hituri cum ar fi "I’m too sexy" si "No face, no name, no number", a celor de la Modern Talking.In aceasta vara, vor filma pentru o emisiune la televiziunea britanica ITV, subiectul fiind "Cheeky Girls fac scoala de soferi" si se pregatesc sa realizeze o brosura a unui catalog de imbracaminte "City line", care va aparea in perioada Craciunului.Gemenele au participat recent la un maraton, cu scop caritabil, unde au alergat 45 de kilometri in 4 ore si zece minute."Am pierdut 20 de minute, pentru ca am facut trei opriri la toaleta", glumeste Monica.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.