In noul sau film, aflat in faza de pre-filmari conform anuntului de ieri din cadrul TIFF-ului, Edward Norton va juca dublu rol. Insa perechea de Norton-i de pe ecran va fi mai credibila decat cea din "Incredibilul Hulk"... si mai monocroma.

Se pare ca, desi filmarile pentru "Leaves of Grass" sunt programate sa inceapa abia spre sfarsitul acestei luni, un poster al filmului a fost deja lansat pe Internet - sa il circulam si noi...

Platourile din Louisiana vor servi cat de curand ca loc de munca pentru o concentratie serioasa de talent actoricesc: in afara de Norton ("The Illusionist", "The Incredible Hulk"), in film apare si Susan Sarandon (cea pe care ati tot vazut-o in rol de mama, in "Enchanted", in "Speed Racer", in "In the Valley of Elah", nici acum nu va face exceptie), Keri Russell ("August Rush") de care cineva se va indragosti, si Richard Dreyfuss - boss-ul afacerilor cu droguri din oras.

V-am bagat in ceata? Sa trecem, atunci, la premisa...


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.