Al Pacino si Robert de Niro sunt vedetele filmului "Righteous Kill", care urmeaza sa aiba lansarea oficiala pe 12 septembrie in Statele Unite ale Americii, informeaza NewsIn.

Filmul "Righteous Kill" este regizat de Jon Avnet. Regizorul american, care a lansat marea provocare celor doua vedete de la Hollywood, a reusit pentru prima oara sa-i ii aduca fata in fata pe cei doi actori si pe platourile de filmare.

Daca in filmul "Heat" (1995), de Niro interpreta rolul negativ, iar Pacino rolul pozitiv, in "Righteous Kill", ambii joaca roluri pozitive. Turk (de Niro) si Rooster (Al Pacino) sunt doi politisti cu state vechi in criminalistica. Inainte de predarea insignelor si pensionare cei doi vor sa rezolve un ultim caz. Detectivii vor fi pe urmele unui asasin in serie a carui semnatura sunt catrene prin care isi justifica faptele.

Experienta acumulata de-a lungul intregii cariere i-a determinat pe cei doi actori americani sa lase orgoliile deoparte si sa intre in pielea personajelor asa cum numai ei stiu.

In 1974 ambii actori au fost selectati pentru continuarea succesului de casa "The Godfather" ("Nasul"), in regia lui Francis Ford Coppola. Paradoxal, cei doi nu s-au intalnit atunci pe platou filmand, in schimb, scenele productiei in locatii diferite, Robert de Niro era in America, iar Al Pacino in Sicilia.

In 1995, Robert de Niro s-a intalnit pentru a doua oara in decursul carierei cu Al Pacino pentru productia "Heat", in regia lui Michael Mann. Intriga politista a scenariului cat si tensiunile dintre cei doi actori l-au determinat pe regizor sa ii filmeze separat, iar apoi sa lege la montaj secventele.

Orgoliile celor doi artisti au continuat conflictul si dupa incheierea filmarilor la productia "Heat", afisul filmului devenind o problema greu de negociat si speculata indelung de revistele de la Hollywood.

Astfel, pana la productia "Righteous Kill", de Niro si Al Pacino s-au intalnit pe ecran, dar nu si pe platourile de filmare.

In 2009 va aparea si un joc video dupa filmul "Heat". Atat Robert de Niro cat si Al Pacino realizeaza vocile pentru el. De data aceasta nu se vor intalni la filmari, dar se vor urmari virtual pe consolele de joc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.