Rapperul in varsta de 35 de ani este chemat in instanta pentru acuzatii grave, dupa ce a azvarlit un fan de pe scena in timpul unui concert, informeaza Huffington Post

Intamplarea a avut loc in iunie 2007, cand Akon a sustinut un concert pe un stadion de baseball. O adolescenta, aflata de asemenea la concert, a avut si ea de suferit in urma gestului nebunesc al cantaretului, suferind o comotie cand tanarul aruncat de Akon a aterizat pe ea.

Akon, pe numele sau real Aliaune Thiam, s-a prezentat la proces marti, urmand a fi audiat si in decembrie, daca intre timp nu ajunge la o intelegere cu acuzatorii.

Cantaretul a pledat nevinovat pentru acuzatiile de punere in pericol a vietii unui minor si agresiune.

"Akon este nerabdator sa uite de acest incident si va continua intre timp sa respecte conditiile impuse de tribunal", a declarat avocatul acestuia.

Printre hiturile lui Akon se numara "Smack That" in colaborare cu Eminem si "I Wanna Love You", cu Snoop Dogg. Cel mai recent album al sau, "Konvicted", a fost nomilazat la patru premii Grammy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.