Filmarile pentru cel de-al 17-lea sezon al emisiunii „Din dragoste” incep saptamana asta. Mircea Radu spune ca a imbatranit cu opt ani si s-a apropiat de Dumnezeu.

Cei opt ani de prezenta neintrerupta pe micul ecran fac din emisiunea prezentata de Mircea Radu cea mai longeviva productie de divertisment din Romania. Asta in ciuda celor care au insistat, la un moment dat, ca „Din dragoste” sa fie scoasa din grila, chiar daca genera cea mai mare audienta a Antenei 1. Opt ani in care 864 de povesti de dragoste au fost aduse in fata publicului, desfasurate pe parcursul a 16 sezoane, fiecare sezon numarand 18 episoade. Opt ani in care Mircea l-a descoperit pe Dumnezeu, a fost cerut in casatorie de nenumarate ori si si-a terminat casa de la Mogosoaia.

„Cel mai vizibil e ca am imbatranit cu opt ani. Ce nu se vede e ca-n toti acesti ani am trait asa cum am stiut, asa cum am putut. Dar, dincolo de toate, ce e cu adevarat important e ca i-am facut loc lui Dumnezeu in inima mea. Nu, nu am fost niciodata ateu, ci doar «eram in faza de turism», cum spune domnul Dan Puric”, ni se confeseaza Mircea Radu.

Dupa ani buni de emisie, „Surprize, surprize...” si „Iarta-ma!”, alte doua formate lazaroviene de succes, au iesit din grilele televiziunilor. Conform prezentatorului, pot fi doua motivele pentru care „Din dragoste” rezista: „Probabil ca «Din dragoste» inca prinde la telespectatori. Sau poate emisiunea asta aduce publicitatea dorita, pe care se mizeaza, si care e motorul oricarei televiziuni private. Sunt doua posibile ratiuni... Poate suna paradoxal, dar eu ma bucur mai mult cand aud pe cineva ca spune despre «Din dragoste» ca e cea mai longeviva emisiune de divertisment decat daca spune ca e cea mai iubita”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.