Fosta membra a trupei Spice Girl a luat cina cu mai multi prieteni la un restaurant din Manchester, comandand 12 sticle de sampanie Perrier Jouet Belle Epoque Blanc de Blancs, la 650 de lire sterline sticla

Petrecerea a fost data in cinstea lansarii noului parfum al vedetei, “Signature”. Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, sotia fotbalistului David Beckham si-a tratat echipa manageriala si mai multi specialisti in arta parfumeriei cu cea mai fina bautura dar si cu feluri de mancare selecte.

Patronul restaurantului cu specific japonez a fost incantat de nota de plata incasata, declarand ca atat Victoria cat si invitatii ei s-au simtit foarte bine si au promis ca vor frecventa restaurantul.

Artista in varsta de 34 de ani a decis sa organizeze petrecerea la restaurantul Ithaca din Manchester, dupa ce a aflat ca star-uri ca Jay Z si Kanye West cinasera in acel loc.

A doua zi dupa luxoasa cina, Victoria si-a facut aparitia la un magazin din Manchester, unde a lansat oficial noul parfum, alaturi de fani.

Cantareata a profitat de aceasta ocazie pentru a promova si noua sa colectie de moda. „Am creat rochii foarte sexy, in culori indraznete, haine in care femeile se simt bine; sper ca publicul sa fie incantat”, a declarat Victoria in cadrul evenimentului.

Parfumul vedetei este in prezent comercializat pe piata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.