Lindsay Lohan da semne ca distractia fara limite e de domeniul trecutului, dar ramane de vazut daca si ceilalti ii vor uita latura destrabalata. Mai ales daca iubita ei, Samantha Ronson, confirma zvonurile cum ca ar scrie o carte cu subiect autobiografic - tatal lui Lohan se teme ca subiectul va fi copila sa, descrisa in momentele ei de slabiciune, doar de dragul incasarilor...
Lindsay Lohan, Lilo pe scurt, joaca din nou intr-o comedie, pe care o doreste a fi un succes la public mai ceva ca cea care a propulsat-o pe firmamentul starurilor, in 2004 (va aduceti aminte, desigur, de "Mean Girls"). Colegul ei de platou din comedia aflata acum in productie ("Labor Pains"), fostul concurent "American Idol" Kevin Covais, are numai lucruri bune de spus la adresa lui Lohan. Daca intarzierile ei frecvente au fost un motiv de galceava pe cand actrita filma "Georgia Rule", acum se pare ca ea a depasit faza.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.