Un barbat a fost arestat de reprezentantii Scotland Yard pentru un presupus furt al unui aparat foto care continea imagini cu printul William si prietena sa Kate Middleton, realizate in timpul vacantei din Caraibe, potrivit AFP.
Reprezentanti ai politiei britanice au declarat ca au arestat duminica dimineata un barbat de 25 ani, dupa ce au fost informati de catre ziaristi de la tabloidul "The Sun" ca doua persoane voiau sa le vanda niste poze ale cuplului William si Kate, realizate in vacanta din Caraibe.

Potrivit "The Sun", doi barbati, George si John, au contactat reprezentantii tabloidului cerandu-le peste 60.000 de euro pentru aceste poze. Cei doi barbati au declarat ca ar fi gasit pozele pe un card aruncat intr-un sant prin nord-estul Londrei.

Dupa primele cercetari efectuate, s-a descoperit insa ca aparatul foto a fost furat de la sora mai mica a lui Kate Middleton, pe nume Pippa, in Londra.

Fotografiile il infatiseaza pe William, al doilea succesor la coroana Angliei, impreuna cu prietena sa Kate, in ipostaze intime in piscina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.