Cantaretul australian Jason Donovan, in varsta de 40 de ani, revine pe scena muzicala cu un nou album, "Let It Be Me", dupa 15 ani de absenta, potrivit BBC News

Fostul star din „Neighbours” lucreaza la un nou album ce va fi lansat in luna noiembrie. Artistul s-a inspirat din muzica anilor '50-'60, incluzand in album si noi versiuni ale unor piese clasice precum "Blue Velvet", "Love Hurts" si "Smoke Gets In My Eyes".

Jason Donovan a vandut 1,5 milioane de discuri in 1989 cu albumul sau de debut "Ten good reasons" si a avut patru single-uri pe locul 1 in topul britanic, unul dintre ele fiind binecunoscutul duet "Especially for You", alaturi de Kylie Minogue.

In urma cu un an, actorul si cantaretul a rupt tacerea in legatura cu relatia amoroasa dintre el si australianca Kylie Minogue, dezvaluind, prin intermediul unei biografii, ca solista i-a frant inima cand a anulat casatoria si l-a parasit pentru rockerul Michael Hutchence

Dupa o relatie indelungata, Jason s-a casatorit in luna iunie a acestui an cu Angela Malloch, regizor de scena, cea care i-a daruit doi copii.

Kylie Minogue & Jason Donovan - Especially for you


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.