Superbul fotomodel englez, Kate Moss, isi mituieste fiica pentru a manca, spunandu-i ca va primii hainele de firma pe care aceasta le are, cand va implinii varsta de 16 ani.
"Cand va implinii varsta de 16 ani va primi hainele mele. Toate acele haine semnate Pucci pe care eu le-am purtat cand aveam doar 17 ani si pe care nu le mai port acum vor fi ale ei. Le voi pastra cu grija si le voi ingrijii pentru ea. Asa o santajez eu ca sa manance. << Nu mananci tot, nu vei primii hainele mele. Nu vei creste si astfel n-o sa poti sa ajungi mare ca sa intrii in haniele pe care ti le-am promis >>. Acum este dependenta de moda", a declarat Kate Moss.

Fotomodelul a mai dezvaluit ca obisnuieste sa doneze din hainele pe care nu le mai poarta unor magazine de imbracaminte pentru ca banii castigati din vanzarea lor sa poata sa ajunga in buzunarul oamenilor nevoiasi.


Despre autor:

Top10music.ro

Sursa: Top10music.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.