David Duchovny, actorul cunoscut pentru rolul agentului FBI Fox Mulder, s-a internat la o clinica pentru a se vindeca de apetitul sexual.

David Duchovny si-a instruit avocatul sa declare in numele lui ca "am intrat de bunavoie intr-o clinica pentru tratarea dependentei de sex. Cer [presei] sa mi se respecte spatiul personal de dragul sotiei [Tea Leoni] si copiilor mei [Madelaine West si Kyd Miller] ca sa depasim aceasta situatie impreuna in familie."

Pentru cine a stat cu urechile ciulite vizavi de David, stirea nu pica din senin, caci actorul a mai avut de-a face cu zvonuri similare, pe care inainte obisnuia sa le infirme. Intr-un articol din 1997, de exemplu, el raspundea, pentru cititoarele Playgirl: "Nu sunt dependent de sex. Nu am fost la intalnirile alea niciodata", referindu-se la sedintele sexaholicilor anonimi. "Mai era o poveste cum ca as fi obsedat de curatenie. Daca as avea de ales intre cele doua, as prefera sa fiu dependent de sex. Dar nu e amuzant, si voi fi bucuros atunci cand voi scapa de zvonul asta."

Ce parere are sotia sa, Tea Leoni, despre toate acestea? Raspunsul il gasiti aici.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.