Francis Ford Coppola si sotia sa Eleanor au poposit miercuri seara la restaurantul Jaristea din Bucuresti, unde au petrecut citeva ore. Regizorul a venit pentru a doua oara in acest an la noi in tara, iar surse din industria cinematografica spun ca vizita sa este legata de realizarea unui film in Romania.Regizorul, sotia sa si inca patru prieteni au ajuns la Jaristea in jurul orei 20.00 si au plecat la 1.00. Coppola si prietenii sai au sarbatorit ziua de nastere a sotiei regizorului, Eleanor, aniversata de curind.

Oaspetii s-au delectat cu preparate traditionale romanesti. "Au mincat miel cu rozmarin, miel ca la Stanbul, prapure de iedut si stomace de berbec", a dezvaluit Laura Nicolau, patroana restaurantului. Totul a fost stropit cu vin rosu de Dragasani. Cei sase au "savurat" si programul artistic sustinut de Taraful lui Ion Miu, Panseluta Feraru, Doru Tufis.
Francis Ford Coppola s-a aflat pentru a doua oara la Locanta Jaristea. Regizorul a spus ca i-a facut placere sa vina din nou aici si asemuit-o pe patroana localului cu un personaj din filmele lui Fellini.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.