Prezente la o strangere de fonduri destinate victimelor inundatiilor din vestul tarii, vedetele autohtone nu s-au inghesuit sa scoata bani din buzunar.

In cadrul primului eveniment din seria Fashion TV, Special Nights, cei mai importanti designeri romani au scos la licitatie cate o creatie proprie pentru strangerea de fonduri destinate sinistratilor. Prezentatorul Cristi Brancu, directorul revistei VIP, a intampinat reale probleme in a convinge vedetele din sala sa sara cu banul. Desi se bucura de conturi considerabile, multi s-au facut ca ploua cand s-a dat startul la licitatie.

ECONOMICOSUL FIZZ

Intr-un final, creatiile au fost adjudecate de cateva VIP-uri sensibilizate de catastrofa. Rochia Lizei Panait a fost adjudecata de un american cu 25 de milioane, Ingrid Vlasov (cumparata de Irinel Columbeanu cu 40 milioane), Catalin Botezatu (Nicu Gheara - 70 milioane), Eli Laslean (Codin Mateciuc, iubitul Ginei Pistol - 20 de milioane), Mihai Albu, Casa Dia (15 milioane), Heliotrop (20 milioane), Aura Dumitru (Joshua Castellano - 15 milioane), Zina Dumitrescu (ANAM -15 milioane), Laura Olteanu (Marius Cristescu - 60 milioane).

Rochia Ritei Muresan l-a convins pe Fizz, cel care se lauda peste tot cu conturile sale generoase, sa scoata din buzunar doar 20 de milioane lei. Romanita Ciolcan a cumparat cu 50 de milioane setul de accesorii Mihai Albu pe care l-a oferit apoi fostului ministru Ilie Sarbu. Nicu Gheara a mai donat un miliard de lei pentru construirea unei case pentru sinistrati. Suma totala stransa in urma licitatiei a fost de peste un miliard trei sute cincizeci de milioane de lei.

BOTEZATU, IN PREMIERA

In cadrul aceluiasi eveniment a fost anuntata infiintarea Asociatiei Designerilor din Romania. Printre vedetele prezente s-au numarat Delia, Sorana (ASIA), Daniela Gyorfi, Rocsana Marcu, Razvan Ciobanu, Irinel Columbeanu, Fizz, Catinca Roman, Gina Pistol impreuna cu iubitul ei, Gulia, Brianna Caragea Joshua Castellano, Sorin Marcus, Raluca Badulescu, Vali Punga, Zina Dumitrescu, Vanda si Ingrid Vlasov.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.