Cleopatra Stratan poate stabili, miercuri, al saselea record din cariera sa muzicala, datorita primului sau concert pe stadion, pe care il va sustine, de la ora 17, pe arena Cotroceni din Bucuresti.

Prin concertul de pe stadionul Cotroceni, organizat cu ocazia lansarii albumului "La varsta de 5 ani", Cleopatra ar putea deveni cel mai tanar interpret care canta in fata a 20.000 de persoane, a anuntat Cat Music, casa de discuri a micutei interprete.

Potrivit World Records Academy, fiica interpretului Pavel Stratan, in varsta de cinci ani, a fost deja declarata este cel mai tanar artist din lume care a sustinut un concert (la 3 ani, in fata a 400 de persoane, cand a interpretat 28 de piese in doua ore, acompaniata de tatal sau) si care a avut o piesa ("Ghita") pe primul loc in topul national. Cleopatra Stratan este si cel mai bine platit tanar interpret si, in plus, cel mai tanar care a primit trei premii MTV si care a inregistrat un album ("La varsta de 3 ani", vandut in 150.000 de exemplare).

Cleopatra Stratan a lansat, de curand, si o papusa care o infatiseaza si ii poarta numele, vanduta in 5.000 de exemplare in doar trei zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.