Andreea Raicu a detronat-o pe Naomi Campbell la frumusete. Romanii o considera mult mai sexy pe fosta iubita a lui Tudor Vasile, fiului fostului premier Radu Vasile, decat multe dintre manechinele de top internationale. Miercuri seara, revista FHM a dat publicitatii Topul celor mai sexy 100 de femei din lume, din anul 2005. Castigatoarele au fost votate de romani prin intermediul Internetului, acestia considerand ca alaturi de Andreea Raicu, intre primele zece clasate, merita sa stea Lili Sandu (locul 10), Ileana Lazariuc (locul 8) si Monica Barladeanu (locul 7). In viziunea romanilor, cea mai sexy femeie din lume este celebra actrita Angelia Jolie.

Discursuri demne de Miss

Un asemenea eveniment fastuos cere si o petrecere pe masura. Din pacate, vedetele noastre nu au inteles acest lucru. Gina Pistol, probabil suparata ca s-a clasat doar pe locul 100, a venit la petrecere insotita de iubitul sau Codin "Poponet", unde au stat nici mai mult, nici mai putin de cinci minute. Chemata de organizatori pe podium pentru a-i fi inmanat premiul, ia-o pe Gina de unde nu-i! Ca sa nu mai vorbim de unele castigatoare, care au multumit echipei (care echipa, numai ele stiu!) sau publicului pentru ca au castigat un premiu. Andreea Raicu le-a intrecut pe toate.

Discursul ei a fost asemenea unei participante la Miss, pledand pentru pace in lume si salvarea balenelor. Tinem sa precizam ca evenimentul s-a desfasurat in clubul Cabaret, unul dintre patroni fiind nimeni altul decat fostul ei iubit, Tudor Vasile, prezent si el la eveniment. Cei doi au retrait nostalgia vremurilor demult apuse, incercand totusi sa para indiferenti in fata paparazzilor.

'Nu o sa-mi mai vedeti chiloteii>>

Parasita de curand pentru o alta femeie, Delia Matache, a preferat in seara cu pricina sa-si "linga ranile" sufletesti in compania unor prietene la fel de blonde ca si ea. Andreea Banica, clasata pe locul 31, ne-a promis solemn ca nu o sa i se mai vada niciodata chiloteii (probabil o sa renunte la ei) si nu o sa-i mai cada niciodata suvitele, pe scena (probabil foloseste Chel-Stop). Insotita de doua prietene, fara nici o prezenta masculina, unde credeti ca s-a asezat? Ati ghicit! Tot la masa blondelor.

Dupa ce s-au lasat la o parte etichetele, atmosfera s-a incins. Unele dintre starurile noastre au cantat pentru prima oara live. Cum credeti? Facand karaoke. Petrecerea s-a intins pana la patru dimineata cand ultima vedeta cherchelita a fost trimisa acasa de catre ospatari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.